woensdag 4 mei 2016

Dag13 New Orleans-Pensacola(FL)

Zo New Orleans zit er weer op. Het was bijzonder en leuk om hier te zijn. We hebben veel gezien en gedaan. We hebben besloten om toch nog 2 daagjes strand eraan toe te voegen.Lekker even bijkomen van de afgelopen 2 weken. De indrukken weer even voorbij laten komen. We hebben zoveel gedaan, dat we soms moeten denken hoe zat het ook alweer. Maar gelukkig staat alles in de reislog. Vanochtend zijn we bijtijds vertrokken. Afscheid genomen van Thomas onze huisbaas. Het was een leuke ervaring met airbnb. Het huisje was ook leuk en gezellig. De bedden waren wat minder, vooral bij Gerard en Diana. Dat bleek wel, vanochtend klapte het bed in elkaar. Gelukkig konden we hem maken. Het was schrikken en lachen. In iedergeval om kwart voor 9 vertrokken we richting Pensacola Florida. Dit ligt net over de staats grens met Alabama. De reis verliep soepel. Om 1 uur waren we bij ons motel. Dat ziet er super uit. Mooie kamers met kitchenette en super grote koelkast. Heel ruim. Daarna zijn we naar het strand  geweest. 

 Lekker een wandeling langs de kustlijn. Om 6 uur waren we weer thuis en zijn we lekker gaan douchen om een hapje te gaan eten. Dit keer een Italiaans restaurant. En we hebben heerlijk gegeten. We hebben 4 gerechten genomen om te delen. Lekker voor de afwisseling.
Als eerste hadden we deegballen met tomatensaus, toen een salade van de chef daarna een heerlijke pizza, mega groot en als laatse spaghetti met meatballs. Het was acht allemaal super. En als toetje hadden we een soort mini oliebolletjes met warme chocoladesaus. Mark en Gerard hadden ook nog een flesje wijn erbij. het was heerlijk en goedkoop.
En de serveerster , jeetje wat een kwebbel, het scheelde niet veel of ze kwam er bij ziiten. Ze kwam ook nog de kok voorstellen zodat we hem een komplimenyje konden geven. Hij was pas nieuw. O ja, ook werden we nog voor gesteld aan man en dochter die haar kwamen ophalen. Al met al is het weer een super leuke dag geweest. Morgen gaan we weer naar het strand , maar nu om lekker te gaan zonnen en te gaan genieten. Morgen denk ik niet zo'n uitgebreid verslag.
Bij Diana was er nog grote paniek vanavond. De sd kaart van der fotocamera was kwijt. Even dacht ze dat hij nog in New Orleans lag. Maar gelukkig na 5 keer de tas binneste buiten te hebben gekeerd uiteindelijk gevonden.
Weltrusten en tot morgen,
Groet
GeDiMaCo






Geen opmerkingen: