maandag 2 mei 2016

Dag 11 New Orleans

En zijn jullie al nieuwsgierig wat er nu weer vandaag is gebeurd. Nou hou je vast. Nu een keer niet het begin van de dag. Aan het eind van de middag komen we met de veerboot terug van Aliers.we steken de weg over en toen gebeurde het. Een jezus groot gat opeens in de weg 5 auto's er doorheen en een tram. Pfffftttt is dat schrikken.



















Nee hoor, er is vandaag gewoon niets bijzonders gebeurd. Maar dat gat in de weg was er wel. En of er iets geraakt of gewond is of schade aan voertuigen  dát weet ik niet.
Nu toch naar het begin. Na het ontbijt.wilde we 2fietsen erbij gaan huren. We schrokken ons kapot $30,00 per fiets per dag. Nou dat gaan we dus niet doen. We nemen een dagpas á $3'00 pp voor de streetcar(trammetje) Scheelt nogal. We hebben zoveel leuke husjes en winkeltjes gezien. Ook wat muziek groepjes. Met de veerboot naar Aliers gegaan dat koste $2,00 pp. Om 4 uur waren we het zat en zijn naar de streetcar gegaan. Deze rijdt om de 10 minuten. Wij hadden weer het geluk dat we 3 kwartier moesten wachten.  Toen we thuis kwamen zijn Mark en Gerard naar de winkel gegaan om vlees voor de BBQ te gaan halen. We hebben de BBQ van de eigenaar van het huisje geleend. We hebben heerlijk gegeten en zelfs de zon was er ook weer. De temperatuur was nog steeds goed. Morgen naar de alligators. En we willen ook nog een slavenplantage bezoeken. Als het allemaal meezit.
Jullie lezen wel hoe het is verlopen.
Groet GeDiMaCo


Geen opmerkingen: