woensdag 27 april 2016

Dag 5 Nashville

Uitslapen,
Vandaag hebben we de langste reis dag plus/minus 3.5uur. Natuurlijk gaan we er langer over doe. Maar eerst ontbijten. We gaan naar Denny's, daar is alles in kerstsfeer!!. Hier in Gatlinburg is een heel stuk in kerst. Permanent. Om 10 uur eindelijk op weg naar Nashville. Onder weg zijn we nog maar even gaan shoppen bij de walmart en een outlet. Uiteindelijk waren we om half 4 bij ons motel. De temparatuur is ook goed 29 graden. We zijn dan ook lekker een uurtje naar het zwembad gegaan. De mannen hebben ook nog gezwommen. Rond half 7 zijn we naar downtown gegaan. Wow,.... wat is het gezellig. We keken onze ogen uit. Je kan hier goed kroeg hoppen.
We hebben bij diverse barretjes ff binnen gekeken. Om half 9 zijn we heerlijk gaan eten bij de brewery. Dit keer allemaal gerechtjes die we gingen delen. Een joekel van een salade met echt ook alles erop en eraan. Kippewings in hete saus en 2 pizza's . Het was echt super lekker. Na het eten nog een biertje gedronken top of the roof, zo leuk. Toen werd het tijd om te gaan slapen . Toen we bij de auto kwamen begon het even regenen. Het weerlichte al een tijdje. Gelukkig bleef het bij dat buitje. Morgen gaan we weer heel dag naar downtown. Dan staan de bezienswaardigheden op het programma. En s'avonds natuurlijk de muziek weer.
Groet GeDiMaCo

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk dat jullie het zo naar je zin hebben. En heel veel ge zien .gegeten en gedronken. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚en zo veel plezier super gr hennie

Jan Theo zei

Nashville is mijn grote passie (noem het een verslaving) dus zou zo wel met jullie willen ruilen. Zo herkenbaar allemaal. Vergeet niet om ook andere bezienswaardigheden op te gaan zoeken. Denk aan de Countrymusic Hall of Fame and Museum. Maar eigenlijk mag een bezoek aan 1 van de shows in de Grand Ole Opry ook niet ontbreken.
Ook een bezoekje aan het Ryman Auditorium mag eigenlijk niet missen want daar is echt (country)muziekgeschiedenis geschreven.