maandag 25 april 2016

Dag 4 Smokey Mountains

Vandaag staat the Smokey Mountains op het programma.
Om kwart voor 8 zijn we eerst gaan ontbijten bij Denny's. Een overheerlijke grand slam  ontbijt. Het wordt geen groot verslag, het is onmogelijk om alles op te noemen wat we hebben gezien. Maar het was onzettend mooi. Op zijn Amerikaans   AWESOM..
Om half 6 waren we weer in het motel nog even wat gedronken en opgefrist. Dit keer gaan we in Pigeon Forse eten.....wat gisteren zo leuk leek, viel vandaag tegen. Bijna alles was gesloten. Het stadje/dorpje is 1 grote kermis...gauw rechtomkeer. En toen zagen we een leuk restaurant, de Texas. Het was weer te gek veel , maar zo lekker.  Te awesom..
Na het eten nog ff langs de mac, nee, niet omdat we nog trek hadden, integendeel. Maar een milkshake gaat er altijd in. Deze namen we mee naar het motel waar we nog even lekker op de gallerij ging zitten.  Mark  ging in een heerlijke schommelstoel zitten, maar hij schommel net iets te hard. Je kan wel raden wat er gebeurde!!!!  Maar het lag ook aan de stoel, die had maar een halve schommelpoot. Nu lekker vroeg naar bed, we zijn best wel moe, we hadden best wel aardig wat gelopen en geklommen.


PS Jullie mogen best wel reactie geven hoor.vinden we leuk.

1 opmerking:

Unknown zei

denk dat je met assum, ausum bedoelt?? haha